VAN / MURADİYE - Muradiye Akbulak Borsa İstanbul Yatılı Bölge Ortaokulu

Gökbilim E-konferans

Bolu İl Millî Eğitim Müdürlüğü “Bilime Yolculuk Projesi” ile  ülkemiz genelinde lise ve ortaokulda okuyan öğrencilerin, fen bilimlerine ve sosyal bilimlere olan ilgilerini artırmak, çalışarak ülkemiz için neler başarabileceklerini örneklerle görmelerini sağlamak amacıyla  düzenlenen e-konferanslardan biri daha olan 13 Nisan  2016  tarihli “GÖKBİLİM” e-konferansına; okulumuz Fen Bilimleri  Öğretmeni Tuğba BOZDOĞAN  rehberliğinde 6. ve 7.   Sınıf  öğrencilerimiz de katılma şansı yakalamış , söyleşi sonunda sorularını sorma imkanı bulmuşlardır.Böylece çok keyifli ,bilim dolu geçen bir söyleşinin  daha parçası olmuşlardır.

E-konferansa katılan konuşmacılar  ve konu başlıkları şöyledir:

Prof. Dr. Dursun KOÇER-İstanbul Kültür Üniversitesi "Işık Kirliliği"

Prof. Dr. Ethem DERMAN-Ankara Üniversitesi "Öte Gezegenler ve Dünya Dışı Yaşam Araştırmaları"
Prof. Dr. Serdar EVREN-Ege Üniversitesi "Yıldızımız Güneş"

Astrofotoğraf: Uğur İKİZLER

Bolu İl Millî Eğitim Müdürlüğü Bilime Yolculuk Projesi Proje Koordinatörü: Ayşenur ÖZDEMİR

Yayın: 20.04.2016 - Güncelleme: 20.04.2016 10:48 - Görüntülenme: 436